Balitour

Turism intern

Litoral  |  Munte  |  Balneo  |  Agroturism  |  Delta

Sejururi

  Autocar  |  Avion  | 

Circuite

  Autocar  |  Avion  | 

Croaziere

Individual

Destinatii exotice

Luna de miere

Oferte speciale

Evenimente
Concerte
Evenimente
sportive
Shopping
Adventure
Parcuri
de distractie
City break

Impresii
de la turisti
Newsletter Pentru cele mai noi oferte, scrieti-va emailul mai jos
Curs valutar 28 Iunie 2017 Euro = 4.5179 lei
Dolar = 3.9699 lei
Starea vremii
Noutati

Home >> Informatii Utile >> Nu stiti ce inseamna exact camera twin sau studio? Va explicam...
Nu stiti ce inseamna exact camera twin sau studio? Va explicam...
Camerele sunt definite, de obicei, de tipul si numarul de paturi pe care il detin. Fiecare hotel isi defineste insa propriile tipuri de camere asa ca, pentru a fi siguri ca primiti tipul de camera dorit, Agentia Bali Tour va ruoaga sa cititi cu atentie descrierea oferita de hotel pe situl propriu.
 
Camera single: camera pentru 1 persoana, cu 1 pat. In unele hoteluri, exista si camere duble in regim single, adica o camera in care exista pat dublu (sau 2 paturi unite), dar este folosita de o singura persoana.

Camera dubla: camera pentru 2 persoane, cu 2 paturi (unite sau separate);

Camera twin:
camera pentru 2 persoane, cu 2 paturi separate;
Camerele twin sau duble mai spatioase, permit cazarea si pentru a treia sau a patra persoana, pe canepea, fotoliu extensibil sau pat pliant.

Camera tripla: camera  pentru 3 persoane, cu 3 paturi separate (sau 1 pat dublu si 1 pat separat), o singura baie. Unele hoteluri ofera camera dubla cu pat suplimentar in loc de camera tripla.

Camera quad (quadrupla):
camera  pentru 4 persoane cu 2-3-4 paturi, o singura baie. Poate fi si cu 2 paturi standard si cu 2 paturi suprapuse.

Junior suite:
camera pentru 2-4 persoane, formata dintr-o zona pentru dormit si living. Pot fi cazate 2 persoane in pat standard, si, in fuctie de hotel, 1-2 persoane in living (de obicei copii). Este o singura incapere, nu sunt 2 camere separate. Unele au si o chicineta.

Apartamente: apartamentele au de obicei unul sau mai multe dormitoare (separate), plus spatiu comun (living) si bucatarie (sau chicineta). In functie de categoria hotelului, de obicei, va exista un grup sanitar pentru fiecare două locuri (5 stele, ) sau un grup sanitar la 4 locuri (3-4 stele).

Camere intreconectate:
sunt 2 camere duble standard, care comunica printr-o usa interioara.

Camere de familie:
nu exista un tip anume, in functie de hotel, vi se poate oferi un apartament, junior suite, o camera quadrupla sau 2 camere interconectate.

Mezonete: sunt camere care se intind 2 etaje, cu o scara interioara. De obicei la etaj se afla dormitorul, iar jos un living cu canapea, eventual si o chicineta.

Suprafata si dotarile acestor camere difera de la tara la tara si de la hotel la hotel. In prezentarea unitatilor de cazare, veti gasi intotdeauna clasificarea pe stele a hotelurilor atribuita oficial de autoritatile locale. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.
Cazari Oferte Cazari
Early booking Oferte Early Booking
Oferte sezoniere Litoral 2016 Litoral 2016 Craciun 2015 Craciun 2015 Schi 2015~2016 Schi 2015~2016 Revelion 2016 Revelion 2016 Travel Senior Travel Senior Litoralul pentru toti Litoralul pentru toti
Last Minute Oferte Early Booking
Bilete de avion
Asigurari
Rent a car
Date contact Tel/Fax: 0314323730
 Mob:     0765511409
contact@balitour.ro
balitour.romania@yahoo.com
Delpihouse Imobiliare