Hai la bai! Baile Felix

Balitour

Turism intern

Litoral  |  Munte  |  Balneo  |  Agroturism  |  Delta

Sejururi

  Autocar  |  Avion  | 

Circuite

  Autocar  |  Avion  | 

Croaziere

Individual

Destinatii exotice

Luna de miere

Oferte speciale

Evenimente
Concerte
Evenimente
sportive
Shopping
Adventure
Parcuri
de distractie
City break

Impresii
de la turisti
Newsletter Pentru cele mai noi oferte, scrieti-va emailul mai jos
Curs valutar 28 Iunie 2017 Euro = 4.5179 lei
Dolar = 3.9699 lei
Starea vremii
Noutati

Home >> Hai la bai! >> Baile FelixNu exista nici o oferta valida momentan la aceasta sectiune.
Satiunea BAILE FELIX

Agentia Bali Tour oferta prin intermediul site-ul www.balitour.ro, pachete turistice in statiunea Baile Felix:

Cazare Baile Felix,hoteluri Baile Felix,sejur Baile Felix,oferte Baile Felix,revelion Baile Felix,craciun Baile Felix,tratament Baile Felix,vacanta Baile Felix,bai Baile FelixStatiunea balneara Baile Felix este cea mai importanta si vizitata statiune de acest fel din Romania datorita diversitatii activitatilor si serviciilor turistice oferite
Statiunea balneara Baile Felix, fiind recunoscuta si pe plan international, situata la 8 km de Oradea, Baile Felix are de oferit stranduri cu piscine acoperite si in aer liber, atractii turistice naturale cum ar fi Lacul cu Nuferi sau Avenul din Betfia si un numar mare de hoteluri, cluburi si restanurante, fiind un loc ideal pentru turisti in orice perioada a anului, dar inflorind in sezonul estival.
Statiunea Baile Felix are peste 7000 de locuri de cazare disponbiile prin reteaua de hoteluri si pensiuni, Baile Felix ofera atat locatii de amuzament si relaxare pentru turisti de toate varstele cat si tratamente balneare pentru diverse afectiuni. Apele minerale descoperite in antichitate sunt motivul pentru care azi, un numar mare de medici isi trimit pacientii la tratamente in Baile Felix. Proprietatile terapeutice ale apelor minerale gasite aici sunt folosite in centrele terapeutice pentru tratarea afectiunilor reumatismale, neurologice periferice, post-traumatice sau afectiuni asociate.
Izvoarele termale din Baile felix, cu temperaturi si proprietati terapeutice, descoperite inca din antichitate au dus la inevitabila constructie a statiunii balneoclimaterice Baile Felix, al carei constructii a inceput in 1763 cu un simplu bazin de lemn. Acel bazin de lemn, transformat mai tarziu intr-un bazin de piatra in 1771 a marcat inceputul evolutiei acestei statiuni. Devenind din ce in ce mai renumita de-a lungul timpului statiunea balneara Baile Felix a fost premiata cu medalia de aur si Diploma de Onoare la Expozitia Mondiala din 1896.
Baza de tratament din Baile Felix dispune de un numar mare de instalatii si activitati terapeutice cum ar fi: instalatii de bai calde, aplicatii cu namol cald, gimnastica medicala, hidroterapie, electroterapie, sauna si altele. Statiunea Baile Felix gazduieste si un numar mare de restaurante, sali de nunti, centre de jocuri si activitati diferite. Printre cele mai recunoscute localuri din Baile Felix veti gasi Blub Art, restraurantul Larysse, restaurantul Palmierul si altele. Aceste locatii excelente, impreuna cu salile de jocuri, hotelurile si piscinele fac din Baile Felix una dintre cele mai importante locatii turistice in special in sezonul estival.
Cazari Oferte Cazari
Early booking Oferte Early Booking
Oferte sezoniere Litoral 2016 Litoral 2016 Craciun 2015 Craciun 2015 Schi 2015~2016 Schi 2015~2016 Revelion 2016 Revelion 2016 Travel Senior Travel Senior Litoralul pentru toti Litoralul pentru toti
Last Minute Oferte Early Booking
Bilete de avion
Asigurari
Rent a car
Date contact Tel/Fax: 0314323730
 Mob:     0765511409
contact@balitour.ro
balitour.romania@yahoo.com
Delpihouse Imobiliare