Edirne

Balitour

Turism intern

Litoral  |  Munte  |  Balneo  |  Agroturism  |  Delta

Sejururi

  Autocar  |  Avion  | 

Circuite

  Autocar  |  Avion  | 

Croaziere

Individual

Destinatii exotice

Luna de miere

Oferte speciale

Evenimente
Concerte
Evenimente
sportive
Shopping
Adventure
Parcuri
de distractie
City break

Impresii
de la turisti
Newsletter Pentru cele mai noi oferte, scrieti-va emailul mai jos
Curs valutar 28 Iunie 2017 Euro = 4.5179 lei
Dolar = 3.9699 lei
Starea vremii
Noutati

Home >> >> EdirneNu exista nici o oferta valida momentan la aceasta sectiune.


Edirne este o poarta de deschidere a Turciei , primul popas pentru nou-venitii din Europa. Situat între granitele greaca, bulgara si turca, acest frumos oras este renumit pentru numeroasele sale moschei, domuri elegant  si minarete care domina aspectul panoramice ale provinciei. Acesta a fost capitala a Imperiului Otoman de la 1416 pana la cucerirea de la Istanbul de Mehmet II-lea în 1453.
Unul dintre cele mai importante monumente în aceasta provincie vechie este Moscheea Selimiye, construita  în secolul al 16-lea de arhitectul cel mai mare din Turcia, Mimar Sinan.
Purtând numele sultanului domnitor, din acea perioada, aceasta moschee magnifica reprezinta artizanatul si arhitectura Turciei, si este acoperita cu marmura si valoroase picturi . Moscheea Yildirim si Moscheea Eski, datand din secolele 14 si 15, sunt alte obiective turistice spectaculoase în timp ce Moscheea  Muradiye si Serefeli Moscheea sunt, de asemenea, printre cladirile cele mai vechi si impresionante.
Ultimul care urmeaza sa fie mentionat este Beyazit II-Moscheea, un monument mare cu o constructie complexa, care cuprinde multe facilitati utilizate în acele vremuri.
Exista palate atractive, cel mai important fiind Palatul Edirne, care a fost Palatul "al Imperiului", construit in timpul domniei lui sultanului Murat II.

Cazari Oferte Cazari
Early booking Oferte Early Booking
Oferte sezoniere Litoral 2016 Litoral 2016 Craciun 2015 Craciun 2015 Schi 2015~2016 Schi 2015~2016 Revelion 2016 Revelion 2016 Travel Senior Travel Senior Litoralul pentru toti Litoralul pentru toti
Last Minute Oferte Early Booking
Bilete de avion
Asigurari
Rent a car
Date contact Tel/Fax: 0314323730
 Mob:     0765511409
contact@balitour.ro
balitour.romania@yahoo.com
Delpihouse Imobiliare